Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Πως να βοηθήσετε μια μόνη μαμά!

1.Κρατήστε τα παιδιά της για κάποιες ώρες.
Για μια μαμά που δουλεύει πολλές ώρες και δεν έχει συγγενείς κοντά της αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο δωρο.Βασική προυπόθεση να σας γνωρίζει καλά για να σας εμπιστεύεται και να νιώθει άνετα.
2,Προσκαλέστε την για έναν καφέ.
Και ειδικά αν προσκαλέσετε και τα παιδιά της για να παίξουν μαζί με τα δικά σας θα είναι ακόμα πιο εύκολο για αυτήν να δεχτεί.
3.Φτιάξτε της ένα γεύμα.
Τι πιο ωραίο απο το να φτιάξετε μια ωραιότατη πιτούλα ή ενα οποιοδήποτε άλλο φαγητό και τα δώσετε σε μια μανούλα που μόλις γύρισε απο την δουλειά και τρέχει να φτιάξει κάτι για να φάνε τα παιδιά.
4.Χαρίστε της εκπτωσιακά κουπόνια.
Εάν ειστε τύπος που ψάχνει για κουπόνια είτε στο ίντερνετ είτε απο άλλες πηγές χαρίστε της κάποια κουπόνια που δέν θα χρησιμοποιήσετε και δείξτε της τον τρόπο να εξοικονομεί χρήματα μέσω τέτοιου είδους προσφορών.
5.Αφήστε μία σακούλα με λαχανικά και φρούτα στην πόρτα της.
Είναι στην επιλογή σας αν θα το κάνετε ανώνυμα ή οχι.Μεγάλη βοήθεια μέχρι τον επόμενο μισθό της
6.Χαρίστε της παιχνίδια,ρούχα και βιβλία.
Εννοείται σε καλή κατάσταση.
7.Κάντε την όμορφη.
Αν το επάγγελμα σας ειναι αισθητικός,κομμώτρια,μανικιουρίστ κάντε της δώρο μια κούρα.Αν δεν είστε δωρίστε της καλλυντικά που δέν θα χρησιμοποιήσετε.Το να νιώθει μια μαμά όμορφη επιβάλεται.
8.Προσφερθείτε να την πάτε κάπου με το αυτοκίνητο σας.
Μπορείτε να το επαναλαμβάνετε όσο συχνά θέλετε.
9.Βοηθήστε την στην καθαριότητα του σπιτιού.
Απο το να βάλετε σκούπα,να κατεβάσετε τις κουρτίνες μέχρι το να καθαρίσετε την γυάλα του χρυσόψαρου είναι τόσο πολύτιμη η βοήθεια που θα το εκτιμήσει βαθύτατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου